dijous, 20 de desembre de 2007

mentiders...


Que mentir és l’esport nacional no hi ha cap dubte. Les mentides ens envolten per tot arreu. Per dalt, per baix, de lluny les veus i de prop t'assetgen. Una muntanya de mentides ofega la política nacional, els que es manifesten mentint i els que menteixen en contestar-los, amb banderes de mentida els primers i amb mentides per bandera els segons. Una mentida gegant està suspesa a sobre dels nostres caps,ens menteixen sense ruboritzar-se per tot arreu i la mentida és el paper amb què decorem les nostres vides. És el plat amb què ens alimenten i que agraïts engolim sense respirar. Menteixen en televisió i menteixen en la parada del taxi, menteix el presentador i menteix el taxista, tots menteixen perquè és més fàcil defensar la mentida que enfrontar-se a la veritat. A milions de persones se'ls congela l'ànima contemplant com ni els morts no diuen res de cert. Ja estem aclimatats a la mentida, són molts que la compren feta. Avui ni la veritat no és certa!.

5 comentaris:

**gominola** ha dit...

Joer Sifonet... Ho has escrit tu???
Aquest text té molta raó. Ja ningú es talla en dir mentides. No entenc perquè. Supose que serà per a sentir-se especials, o superiors... No se. No tinc ni idea. Però el que és cert és que a la televisió, per exemple, les utilitzen (les mentides) per a dominar-nos. Per a que no ens desviem de l'alineació que ens ha sigut imposada per la força, i de la qual ningú se'n pot fugir.

Micraman ha dit...

utia....q mal rotllo.....

jordan shoes ha dit...

I like your blog

靖江青儿 ha dit...

If you could give more detailed information on some, I think it is even more perfect, and I need to obtain more information!
Personalized Signature:金陵热线棋牌游戏中心,名城苏州游戏中心,云南信息港游戏,彭城视窗棋牌游戏中心,江苏互联星空棋牌游戏中心,广西休闲游戏中心,安徽棋牌游戏中心

alerts ha dit...

Although from different places, but this perception is consistent, which is relatively rare point!
nike dunk