divendres, 18 de juny de 2010

Ya es Viernes!

Diuen que hi ha qui naix amb un pa baix del braç, jo sempre pense que d´haver nascut amb una guitarra entre les mans, ara potser estaria tocant amb algun grup dalt d´algun escenari o tal vegada formaria part de grups com solatge fent cançons del "terreno" i passant-ho d´allò més bé, el cas es que de ser un bon "energumen" musical no hauria de pagar per cap festival perquè,qui sap? Tal vegada ara estaria tocant en un d´ells com un boig del rock&roll.

Però bé, és el que ens ha tocat, almenys no em puc queixar ja que pague els festivals però no pague els entrepans del bar, que no esta gens malament...

Be tot açò és perquè si la setmana passada vas ser el torn dels nens amb el Sonar kids aquesta ens toca a nosaltres el més grandets, avui comença el Sonar i anem de festival internacional de música avançada i art multimèdia, sona modern e??

Si es que hi ha que estar preparat per a tot...

Doncs res, esperem passar-ho d´allò més bé i fer almenys alguna foto interessant, la nit estarà amenitzada amb els Chemical Brothers, the Pinker Tons, fuck the buttons, Mathew herbert&big band, Dj Hell i el gran Jonsi cantant de Sigur rós!


................al baile!3 comentaris:

estrip ha dit...

Bon sònar doncs! Una mica d'enveja si que em fas.

S.A. ha dit...

Pasa-ho mooooolt bé!
I fes un bon reportatge per als que no podem anar... ;)

El Paelleta ha dit...

Pero no hem vas dir que anaves mal de pasta per a vndrer a Holanda?? Quina pena que no vigueres. S'ho ham passat genial. Ale ale, a difrutar del sonar....Jo hem tindre que comformar el diumenje al HUrricane festival amb els The Strokes, The prodigy, Ash, LCD soundsitem,Pixies....
Ja vos contaré l'expeiencia d'un festival alemá d'aquestes característiques. Un gran abras desde la biblioteca d'Amsterdam.