dilluns, 5 de juliol de 2010

Allò més íntim, allò més públic

Aquest treball de caràcter personal esta format per un conjunt d´imatges la majoria d´aquestes considerades de caràcter públic, entenent com a públiques aquelles a les que tothom te accés, però que al mateix temps han generat una relació íntima o personal amb mi.

Aquells moments d´espera envoltat de natura, vegetació i sobretot tranquil.litat m´han permès establir una relació intima en cadasquna de les imatges, una relació que per damunt de tot fa recordar aquella relació tant enriquidora que un troba a les terres d´on prove i que de vegades tant enyora.
Al mateix temps apareixen algunes pinzellades de caràcter més personal, que mostren relacions més sentimentals que formen part de la vida diària i les quals considere un pas més en la buqueda d´aquesta intimitat.

Les imatges no conten cap narració ni cap història lineal amb el temps, sino tot el contrari, crec que és interessant deixar una porta oberta a les interpetacions pròpies del lector.

S´obri la porta i trobe allò més públic, però si intente trobar allò que busque, potser, mantindre una relació més íntima d´on podrem treure uns vincles més estrets i enriquidors.

Fer el camí a la inversa és el que ens ajudara a entendre millor les imatges. En un primer moment recorrem tots els emplaçaments possibles per remullar-nos en sentiments, impressions i sensacions i després, és l´hora de retrocedir sobre les nostres mateixes passes, descobrir des de la nostra intimitat el que ens envolta i afegint-hi, si cap, encara més valor.
El treball esta format per aquest video (vore pantalla completa) y un llibre que el podreu vore en aquest enllaç
©Josep López2 comentaris:

xeysumundo ha dit...

m'agrada molt!! un bes josele

SalTimBanKy ha dit...

Xelito carinyo!
Et vorem en estiu???

Gràcies, un beso!